Jackie Bergman avled den 5 juli 2014 av den hjärntumör han drabbades av ett och ett halvt år tidigare.

Enligt Jackies önskan kommer denna webbsajt att finnas kvar i tio år.

Läs, lyssna och inspireras av hans optimism, kraft och tro på kärleken. Läs också gärna minnesorden över Jackie

Du är här: Hem » Videor som vidgar vyerna

Videor som vidgar vyerna

Större perspektiv – mer hållbarhet

Idag är jag stolt och glad!

På hemsidan har jag just lagt upp drygt 35 intervjuer med högeligen intressanta personer. Deras gemensamma nämnare är att de beskriver hållbarhet ur olika perspektiv.För varje dag blir det tydligare för allt  fler personer hur allting hänger ihop. Var och en av oss har visserligen olika prioritering av ekonomisk, ekologisk, social, psykologisk och andlig hållbarhet. Men tillsammans beskriver de olika delkartor för vägen till större hållbarhet.

Vägen är målet

Livet är inte en ekvation som ska lösas. Dessa videor handlar inte främst om operativa mål som vi måste uppnå. Snarare visar de riktningar och förhålningssätt som kan bidra till hållbarhet. Allteftersom vi törs hålla sinnena öppna blir det lättare att sätta ord på vad vi upplever och prata med varandra.

Jag hoppas att dessa personer kommer att inspirera dig till ännu mer sanning och samhörighet på din väg. Sprid gärna.

Videor som vidgar perspektiven  Vidgade perspektiv på verkligheten ökar kreativiteten och vår förmåga att skapa det goda livet. Hållbart ledarskap – N

Lämna en kommentar