Jackie Bergman avled den 5 juli 2014 av den hjärntumör han drabbades av ett och ett halvt år tidigare.

Enligt Jackies önskan kommer denna webbsajt att finnas kvar i tio år.

Läs, lyssna och inspireras av hans optimism, kraft och tro på kärleken. Läs också gärna minnesorden över Jackie

Du är här: Hem » Hållbara människor i ett hållbart samhälle! Vad är det som krävs?

Hållbara människor i ett hållbart samhälle! Vad är det som krävs?

Vattumannen, Drottninggatan 83. November 9, kl 17.30 – 19.00.

Jag berättar om föreställningarna på Teater Pero tidigare i år. Tio personer som tänkt lite längre om hållbarhet, ekonomiskt, ekologiskt och socialt, var inbjudna att berätta om förutsättningarna för en positiv framtid. En komplett bild växte fram – människans “grundprogrammering” är  samhörighet och sanning.

Men vi har vissa systemfel att ta hand om, som t ex det sätt vi skapar pengar på. Insikten om att själva grunden för ekonomin av idag är ett pyramidspel, kommer nu på bred front. Den som inte inser detta är utlämnad till den grunda samhällsanalys som återges i massmedia.

Lämna en kommentar