Jackie Bergman avled den 5 juli 2014 av den hjärntumör han drabbades av ett och ett halvt år tidigare.

Enligt Jackies önskan kommer denna webbsajt att finnas kvar i tio år.

Läs, lyssna och inspireras av hans optimism, kraft och tro på kärleken. Läs också gärna minnesorden över Jackie

Du är här: Hem » Visdom, motivation och mod

Visdom, motivation och mod

Den här posten skickades ut som ett nyhetsbrev 2013-07-04

Rationaliteten har sin givna plats! Men den har tagit oss till katastrofens rand.

Ett nytt paradigm växer sig allt starkare, genom din och min emotionella medverkan.

Fler manifestationer med Indigenous Grandmothers

 

För att lära ut hur man lever ett liv i balans delar de med sig av kraften i sina berättelser, legender och ceremonier, liksom av de “medvetandets verktyg” som bygger på att världen är ett levande samspel av energier – hur man t ex åstadkommer förändring genom sina intentioner. Dessutom starka musik- och kulturinslag inklusive en konsert lördagen den 13 juli. Se vidare programmet på hemsidanDen 11-14 juli kan du möta “Grandmothers of the Earth“, 13 mormödrar från olika ursprungskulturer som har tagit sig an att vägleda mänskligheten genom den stora omställningstid vi går igenom. Deras folk har länge levt efter den förståelse som vetenskapen idag har utvecklat: Att vi alla hänger samman i levande, komplexa system där allt påverkar allting annat på oförutsägbara sätt – till skillnad från industrivärldens gamla syn på världen som en jättelik maskin.

International Council of 13 Indigenous Grandmothers kommer till Sverige på inbjudan från den samiska kulturen, för ett Öppet Rådsmöte på Hotel Clarion i Stockholm. Det blir en inre och yttre resa med möjlighet att lära sig mer om vad det innebär att leva i fred med naturen, varandra, oss själva och kommande generationer. Mormödrarna har bl a lyft fram Naturens rättigheter som ett sätt att ge naturliga ekosystem ett kraftigt förstärkt miljöskydd som egna juridiska personer.

 

Allt gott,

Jackie Bergman

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lämna en kommentar