Jackie Bergman avled den 5 juli 2014 av den hjärntumör han drabbades av ett och ett halvt år tidigare.

Enligt Jackies önskan kommer denna webbsajt att finnas kvar i tio år.

Läs, lyssna och inspireras av hans optimism, kraft och tro på kärleken. Läs också gärna minnesorden över Jackie

Du är här: Hem » Tre frågor till dig själv

Tre frågor till dig själv

Den här posten skickades ut som ett nyhetsbrev 2013-07-11


Deepak Chopra återkommer jag ofta till. Både han och hans bror är läkare och de har skrivit en bok tillsammans. De är helt samstämmiga med Indigenous Grandmothers om vad vi behöver göra (efter 1,5 min kommer det viktigaste). För att kunna styra dina handlingar, behöver du vara medveten om dina känslor och tankar.Ställ dig själv tre frågor:
  • Bör jag göra detta?
  • Vill jag göra detta?

Och viktigast:

  • Är detta mitt syfte?

 

Allt gott,Jackie Bergman

Prenumerera på nyhetsbrevet

Lämna en kommentar