Jackie Bergman avled den 5 juli 2014 av den hjärntumör han drabbades av ett och ett halvt år tidigare.

Enligt Jackies önskan kommer denna webbsajt att finnas kvar i tio år.

Läs, lyssna och inspireras av hans optimism, kraft och tro på kärleken. Läs också gärna minnesorden över Jackie

Du är här: Hem » Jag har ett tips till dig, har du något till mig?

Jag har ett tips till dig, har du något till mig?

Ditt tips

Jag befinner mig just nu i Berlin, på en resa i Europa som fortfarande är obestämd till längd och innehåll. Därför vore jag tacksam för dina tips på personer, konferenser etc som jag borde titta närmare på. Intryck och förhoppningsvis inspiration kommer tillbaks till dig via nyhetsbreven, Öppna Kanalen på TV i Stockholmsområdet och nät-radio-intervjuer utomlands.

Så snälla, svara med några rader på detta mail.   🙂

Mitt tips

Jag har ett ständigt dilemma, jag vet inte vilket tonläge som ger störst spridning av mitt eget och allt fler andras budskap om penningsystemet. SVT gör det i alla fall jättebra! Det här programmet borde redan vara en snackis vid alla lunch- middagsbord!

Vetenskapens värld berättar pedagogiskt om  varför penningsystemets pyramidspel kommer att kollapsa. Den totala förnekelsen av bankernas chefsekonomer av tillväxtkravets matematik får surrealistiska proportioner.

Jag återkommer med fler intervjuer och länkar som kan sprida ljus i mörkret. Skicka gärna detta vidare till vänner och bekanta och ditt tips till mig!

Lämna en kommentar