Jackie Bergman avled den 5 juli 2014 av den hjärntumör han drabbades av ett och ett halvt år tidigare.

Enligt Jackies önskan kommer denna webbsajt att finnas kvar i tio år.

Läs, lyssna och inspireras av hans optimism, kraft och tro på kärleken. Läs också gärna minnesorden över Jackie

Du är här: Hem » Det viktigaste programmet som SVT någonsin sänt!?

Det viktigaste programmet som SVT någonsin sänt!?

Det är ett genombrott i svensk TV-historia att SVT har haft modet att berätta om ekonomisk tillväxt på detta öppna sätt. Det är framförallt Tim Jackson och Peter Victor som visar att “grön tillväxt” är en myt. Passa på, det ligger bara kvar ca 10 dagar till:

Här är programmet

Här finns extramaterial

Senaste veckorna har varit fullt upptagna med redigering av DVDn från de tre föreställningarna som jag hade på temat “Från Rädsla till Kärlek!, Ledarskap för det hållbara samhället”. Snart är den klar och jag är oerhört stolt över att ha samlat så många visa och generösa personer. Jessica Roemisher var en av mina gäster som berättade om ett annorlunda sätt att utveckla ledarskap. Hon har ett gratis webinar den 22/6.

Nu åker jag till Norge för att vara med på en otroligt spännande konferens som en annan av mina gäster, Andreas Aamodt arrangerar i Kristiansand. Jag berättar mer senare.

Lämna en kommentar