Jackie Bergman avled den 5 juli 2014 av den hjärntumör han drabbades av ett och ett halvt år tidigare.

Enligt Jackies önskan kommer denna webbsajt att finnas kvar i tio år.

Läs, lyssna och inspireras av hans optimism, kraft och tro på kärleken. Läs också gärna minnesorden över Jackie

Du är här: Hem » Fungerar exponentiell tillväxt för ekonomi, energi eller miljö? USA, 0 av 3.

Fungerar exponentiell tillväxt för ekonomi, energi eller miljö? USA, 0 av 3.

Chris Martenson är nog den bredaste, mest peagogiska och sansade experten på kollapstemat som jag känner till. Just nu är jag på väg till en kurs med honom i USA.

Om du kan tänka dig att investera 3,5 timmar för att förstå mer om vart vi är på väg, vill jag varmt rekommendera hans gratis ”Crash Course” (20 delar). Det finns även en 45 minuters version, men den ger inte alls samma behållning. På hans hemsida finns även nyhetsbrev och annat bra material.

Självhushållning

Förutom att Chris är ständigt uppdaterad och reser en hel del, är han och familjen ganska självförsörjande med odling etc. Själv har jag just blivit medlem i Södra Rörums Sambruk och gården Ankhult. En ny och spännande epok i mitt liv.

Nya och delvis okända resmål

Även denna gång har jag väntat med att bestämma hemresan. Jag hoppas kunna skicka flera intressanta nyhetsbrev innan det är dags att vända hem igen.

Lämna en kommentar