Jackie Bergman avled den 5 juli 2014 av den hjärntumör han drabbades av ett och ett halvt år tidigare.

Enligt Jackies önskan kommer denna webbsajt att finnas kvar i tio år.

Läs, lyssna och inspireras av hans optimism, kraft och tro på kärleken. Läs också gärna minnesorden över Jackie

Du är här: Hem » Julklappar som ger mer kärlek!

Julklappar som ger mer kärlek!

 

Man kan förstå kärlek på två sätt. Antingen som en skänk från ovan som kommer när “andan faller på” eller som ett aktivt val.

Det senare synsättet ger dig tillgång till mod när du kanske vill “fega ur”. Om du funderar över hur valet går till eller känner någon som skulle kunna ha nytta av lite mer valfrihet, så titta gärna närmare på den här boken. Den fungerar faktiskt lika bra i yrkeslivet som privat.

 

 

Om du undrar över vår civilisations framtid, kan du ta del av vad tio kloka personer berättar om ekonomi, ekologi och social hållbarhet. Jag är mycket stolt över att ha samlat så många optimistiska tankar om de grundläggande förutsättningarna för det goda livet på denna DVD.

Lämna en kommentar