Jackie Bergman avled den 5 juli 2014 av den hjärntumör han drabbades av ett och ett halvt år tidigare.

Enligt Jackies önskan kommer denna webbsajt att finnas kvar i tio år.

Läs, lyssna och inspireras av hans optimism, kraft och tro på kärleken. Läs också gärna minnesorden över Jackie

Du är här: Hem » Andligheten eller vetenskapen, vilken har svaren?

Andligheten eller vetenskapen, vilken har svaren?

Chopra och Mlodinow har kommit med en superintressant bok, “The War of World Views”, som ställer den eviga frågan på sin spets. Är det andligheten eller vetenskapen som har den djupaste sanningen om lyckan? Är det godheten eller sanningen? OBS: Andlighet är inte detsamma som religion!

I detta fjärde avsnitt av en intervju med Larry King, säger Deepak det som jag tycker är den viktigaste aspekten. Det är rädsla som gör att vi skadar andra och att en utvecklad andlighet kan få mänskligheten att skapa rättvisa, fred och rädda miljön. Jag ser meningsskapande ytterst som en andlig process. Vad är viktigast för dig, insida eller utsida, subjekt eller objekt?

Lämna en kommentar